Hlavní obsah

Lidé našli u silnice tisíce dámských kalhotek

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lancaster

Policie z obce Berne nedaleko Lancesteru v Ohiu řeší neobvyklou záhadu. Kolem místní ulice se ve středu ráno našlo asi 3000 dámských spodních kalhotek, pravděpodobně nenošených.

Článek

Obyvatelé obce Berne nalezli podél dvoukilometrového úseku ulice Crawfis velké množství kalhotek. Některé z nich byly spíše luxusní, jiné na sobě měly Disneyovské postavičky.

Zástupce okresu Fairfield Gary Hummel uvedl, že mnoho kalhotek bylo ještě  složených, jakoby zrovna vypadly z originálního balení. Jiné se naproti tomu jevily spíše obnošeně.

Vyšetřovatelé jsou podivným nálezem zmateni. Snaží se zjistit, kdo a proč něco podobného udělal. Zatím však v tomto absurdním případu nemají žádnou stopu.

„Mířil jsem tím směrem, zahleděný sám do sebe, a když jsem to spatřil, nemohl jsem tomu uvěřit. Někdo to musel udělat a nás by zajímalo, kdo to byl,“ řekl televizi TV10 člen rady obce Berne, Jim Carmichael.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám