Hlavní obsah

Moderátorku v přímém přenosu málem smetla obrovská vlna

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chaj-ning

Novinářka z Číny tak dlouho hledala ideální pozici pro úterní televizní vstup o přicházející tropické bouři, až ji posléze v přímém přenosu zezadu překvapila obrovská vlna.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Reportérku během živého vstupu málem smetla ohromná vlnaVideo: Reuters

 
Článek

Reportérka, která pracuje pro regionální televizní stanici v čínském Chaj-ningu, mluvila v přímém přenosu o blížící se tropické bouři Nanmadol. Stála nedaleko od moře na turistickém stanovišti v provincii Če-ťiang, které je známo pro své úžasné vlny. Podcenila však sílu přírodních živlů a zalila ji téměř 20 metrů vysoká vodní hradba, uvedla čínská televize CCTV.

„Dnes se příliv způsobený pohybem Slunce a Měsíce kryje s příchodem bouře Nanmadol, proto je pohled na moře mnohem působivější,“ řekl agentuře Reuters Sun I-jüe, manažer místního parku, jehož hlavní atrakcí jsou právě velké vlny.

Tropická bouře s sebou nese rizika

Místní úřady ovšem varovaly, že kombinace přílivu a bouře s sebou může do přímořských oblastí přinést kromě ohromující podívané i povodně. Tropická bouře Nanmadol se už v uplynulých dnech přehnala přes Tchaj-wan, kde za sebou zanechala jednoho mrtvého a četné škody, uvedla agentura Reuters.

Reklama

Výběr článků

Načítám