Hlavní obsah

Dva muži byli zatčeni za nedostatek zdravého rozumu

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Filadelfie

Dva muži z Filadelfie byli v neděli dopoledne zatčeni za nedostatek zdravého rozumu, když se v zaplavených ulicích čtvrti Manayunk projížděli na nafukovacím člunu. Policie jim nasadila želízka krátce poté, co je v přímém přenosu vyzpovídal reportér televize, který natáčel reportáž o následcích hurikánu Irene.

Článek

Po řádění hurikánu Irene na východním pobřeží USA se Dray Clark z regionální televize CBS 3 vydal do ulic Filadelfie, aby natočil reportáž o následcích této přírodní katastrofy. Narazil přitom na dva muže v nafukovacím člunu, kteří se představili jako nejlepší kamarádi a spolubydlící, Pete a Pat.

„Napadlo mě, že když je hlavní ulice zaplavená, nejlepší je zdolat ji na raftu,“ řekl Pat, který tak přiznal, že nápad pocházel z jeho hlavy.

„Mysleli jsme, že to bude zábava, což taky je,“ dodal Pete.

O několik minut později však filadelfská policie muže zatkla a odvedla je v poutech. Údajně se provinili nedostatkem zdravého rozumu.

Proti "vodákům" nakonec nebyla vznesena žádná žaloba a nečekala je ani pokuta. Jejich zatčení má ale sloužit jako upozornění pro místní obyvatele, že jde o závažnou situaci a bezpečnost by tak měla být na prvním místě, uvedla regionální televize CBS 3.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám