Hlavní obsah

Hadí muž se v rekordním čase čtyřikrát protáhl tenisovou raketou

Novinky, Markéta Klánská
Edinburgh

V rámci televizní show ve skotském Edinburghu se hadí muž z Etiopie, Kiros Hadgu, zapsal mezi rekordmany. Během pouhých 47 vteřin se totiž čtyřikrát protáhl tenisovou raketou bez výplně.

Článek

Hadgu se narodil v roce 1987 a kariéru hadího muže začal ve svých 13 letech. Nyní vystupuje po celém světě a často se objevuje v televizních studiích. Minulý týden si ho jako zvláštního hosta pozvala do své show britská kabaretní skupina The Lady Boys of Bangkok v rámci festivalu Fringe v Edinburghu, uvedla televize Repubblica Radio TV.

Před kamerami a zraky zvědavých diváků se Hadgu během pouhých 47 vteřin čtyřikrát protáhl skrze tenisovou raketu. Překonal tak stávající rekord tří protažení skrz raketu během jedné minuty. Nyní musí vyplnit formuláře a poslat je Guinnessově knize rekordů, aby mu jeho výkon potvrdili. Už nyní ale oslavuje a plánuje zlomit několik dalších rekordů.

„Už jsem to trochu oslavil. Vím totiž, jaký je stávající rekord. Trénoval jsem a podařilo se mi ho překonat. To víte, potřebuji ale oficiální potvrzení. V současné době už plánuju další rekordní výkony. Chci si například dát jednu nohu za hlavu a skákat přes švihadlo. Záleží, kolikrát se švihadlo protočí během necelé minuty," řekl Hadgu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám