Hlavní obsah

Družička se zúčastnila svatby nejlepší kamarádky skrze iPad

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Denver

Nevěsta z Denveru toužila mít ve svůj velký den po boku nejlepší kamarádku, ta se však nemohla na obřad dostavit osobně, neboť byla 2500 kilometrů daleko. Přesto jim moderní technologie umožnila oslavit tuto jedinečnou událost společně.

Článek

Ačkoli Renee Armstrongová už dávno slíbila své nejlepší kamarádce Jamie Wilbornové, že jí půjde na svatbě za družičku, ocitla se v sobotu 13. srpna v Richmondu ve Virginii, tedy asi 2500 kilometrů od plánované svatby v Denveru v Coloradu. Díky iPadu se však obřadu mohla zúčastnit a dokonce se objevit i na svatebních fotografiích.

„Musela zkrátka vidět celý obřad. Musela se setkat se všemi a zúčastnit se hostiny,“ řekla novomanželka Jamie Albericoová.

Jeden ze svatebčanů nesl tablet uličkou směrem k oltáři, a Armstrongová tak mohla sledovat veškeré dění na svatbě. Díky přenosu mohla dokonce i se všemi komunikovat.

„Bylo to úžasné. Během obřadu jsem měla slzy v očích. Pouhé fotky takovou moc nemají,“ řekla družička.

Plán s iPadem málem selhal

V předvečer svatby se však zdálo, že Armstrongová nebude moci sledovat obřad ani skrze iPad. Během nácviku totiž jeden ze svatebčanů tablet omylem upustil a poškodil tak jeho obrazovku. Novomanžel Jonathan Alberico však zařízení vyměnil.

Reklama

Související témata:
FaceTime

Výběr článků

Načítám