Hlavní obsah

Zloděj vyloupil pumpu s dámskými kalhotkami na hlavě

Novinky, Tereza Seidlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dallas

Dallaská policie v těchto dnech pátrá po vskutku netradičním lupiči. Muž vtrhl v úterý ráno na místní pumpu se svérázným zakrytím obličeje. Na hlavu si místo masky nasadil bílé dámské kalhotky. Informovala o tom televize Fox News.

Článek

Pumpu na Lemmon Avenue navštívil muž okolo půl šesté ráno. Kromě netradiční masky z bílého dámského spodního prádla zaujal obsluhu i zajímavým outfitem, a rozhodně nejen ji. Na sobě měl černé úzké šaty s bílými květinami. Pod oblečením si pak pravděpodobně přidržoval pistoli, což bylo zřejmě jediným důvodem, proč se prodavač komického lupiče zalekl a nedostal záchvat smíchu.

Na obsluze pumpy si zloděj vynutil veškerou hotovost, která tou dobou byla v pokladně. Během odchodu pak stihl ještě okrást muže z ochranky. To vše bez jakéhokoliv násilí. Naopak, jako by se zloděj při odchodu obsluze omlouval mírnou poklonou. Policie po něm zatím stále pátrá.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám