Hlavní obsah

Žena našla ráno na zahradě spadlou vzducholoď

Novinky, Zuzana Křesťanová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ohio

Pořádný šok zažila čtyřiadevadesátiletá Lillian Bernhagenová z Ohia. Na zahradě svého domu našla v neděli ráno spadlou vzducholoď. Žena v noci sice slyšela podivný šramot, myslela si ale, že to je jen bouřka, informoval server morningjournal.com.

Článek

Když se stařenka ráno probudila, nevěřila svým očím. „Podívala jsem se ven z okna a jen jsem řekla: Wow,“ popsala následně Bernhagenová. Její piknikový stůl, krmítka pro ptáky a skoro celá půlka trávníku zmizela pod vzducholodí, která jí v noci přistála na zahradě.

Téměř 40 metrů dlouhá reklamní vzducholoď se vlivem silného větru utrhla ze svého kotviště na letišti Columbus, pak začala stoupat a vydala se tak na svou více než tříkilometrovou cestu.

Jako zázrakem nebyl nikdo zraněn. Vzducholoď, která byla součástí reklamní kampaně na destilát, jen polámala vršky stromů na zahradě a nepatrně zavadila o střechu domu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám