Hlavní obsah

V 15 otěhotněla, ale matka ji chválí. Úřady jim prý dají větší dům

Londýn

Pojmenovali ji Sója, anglicky tedy Soya. Ve dvanácti ji její matka Janis Keaveneyová nalíčila, vysvlékla do plavek a nechala fotit pro vyzývavou reklamu. V patnácti už přišla Soya domů těhotná. Matka je na ni přesto pyšná. Osmačtyřicetiletá nezaměstnaná Britka – čtyřnásobná svobodná matka – totiž doufá, že jim úřady teď musí přidělit větší dům.

Článek

„Náš třípokojový byt byl již přeplněný jejími sestrami Coco a Ritzy, bratrem Tarotem, Soyiným přítelem Jakem a dítětem jedné z jejích sester. Až budeme mít další dítě, úřad nám musí najít místo se čtyřmi či pěti pokoji. Začali jsme už balit,“ cituje Janis britský list The Sun.

„Nejprve jsem z toho byla v šoku, ale teď jsem nadšená,“ říká patnáctiletá Soya redaktorovi Sunu, a pak vilně zapózuje s klenutým bříškem v ruce fotografům.

„Jsem první z naší party kamarádek, která je těhotná, ale nemyslím, že bych příliš rychle dospěla,“ dodává dívka zvyklá žít v třípokojovém bytě s šesti dalšími osobami.

V sedmi chodila na diskotéky, pak soutěžila v líbání

„Soya je proti potratu a nikdy nepochybovala, že by si dítě nechala. Jsem si jistá, že bude úžasnou mámou a naučí své děti disciplíně jako já,“ věří Janis. „Dobrou výchovou“ myslí přísnou dietu od dětství, každodenní dřinu v posilovně a pravidelné vymývání mozku o hvězdné kariéře modelky.

Od sedmi let mohla nosit Soya make-up, chodit na diskotéky a přitom si brát minisukně. Matka se ale prý pedofilů nikdy nebála.

„Soya je ještě holka a dost nezralá v některých aspektech, ale já jí na sto procent věřím, když jde s kamarádkami ven. Když jí bylo dvanáct nebo třináct, šla s přáteli na diskotéku pro nezletilé a řekla mi o soutěži, že museli políbit co nejvíc kluků. Neviděla jsem v tom nic špatného. Nakonec to bylo jen líbání,“ dodává nezaměstnaná Janis. Dcera prý teď dráhu modelky zavrhla a chce být porodní bábou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám