Hlavní obsah

Mladá pivařka pije denně 16 litrů piva, peníze na to ale nemá

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Jednatřicetiletá Dawn Marsdenová z Velké Británie by strčila do kapsy nejednoho českého pivaře. Svým hrdlem totiž dokáže za jediný den prolít 28 pint piva. Jenže britská pinta je víc než půllitr (cca 0,57 litru), a její organismus tak musí zpracovat až 16 litrů chmelového moku za den. Těžká alkoholička své „schopnosti“ vyzradila u soudu, kde se zpovídá z krádeží v obchodech.

Foto: Profimedia.cz

Mladá pivařka je nezaměstnaná. Na pivo musí krást. Ilustrační foto

Článek

Marsdenová je nezaměstnaná, přesto si kupuje denně litry nejlacinějšího piva, které do sebe v domovském Hartlepoolu lije od rána až do večera. Aby mohla svůj alkoholismus živit, musí občas něco ukrást. U soudu je teď právě za krádež, a to několika balení slaniny.

„Možná jste si všimli, že má klientka má problémy s pitím. Vypije až šestnáct litrů denně. Má vytrvalou chuť na alkohol,“ zdůraznil soudu právník John Relton.

Marsdenová do sebe za 24 hodin nalije tolik alkoholu, že by to většinu lidí zabilo. Její dávka na jeden den představuje měsíční dávku pro ženu v bezpečném množství neohrožujícím zdraví.

Podle lékařů zlodějku alkohol brzy zabije. Jednatřicetiletá alkoholička má dvouletou dceru, kterou si již vzala do pěstounské péče jiná rodina.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám