Hlavní obsah

Mexická kráska na Miss World nepojede. Ztloustla o 2,7 kila

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mexico City

Světové soutěže krásy jsou stále ještě o extrémně štíhlých až vyzáblých postavách mladých dívek. Poznala to na vlastní podkožní tuk devatenáctiletá Cynthia de la Vegová. Skončila v Mexiku na národní úrovni jako první vicemiss a v listopadu měla svou zemi reprezentovat na Miss World. Ale zůstane doma. Přibrala totiž 2,7 kilogramu.

Článek

Manažeři nutili modelku k hubnutí, ale ona naopak přibrala. Organizátoři soutěže Nuestra Belleza México jí nejenže zakázali vyjet na Miss World, ale navíc jí vzali šerpu s titulem první vicemiss.

„Byla jsem velmi smutná a velmi zklamaná. Plakala jsem a plakala a plakala. Vyžadovali, abych několik kilogramů zhubla, ale nikdy mi neposkytli specialistu na výživu ani jinou asistenci, aby se mi podařilo zhubnout,“ stěžovala si Cynthia na tiskové konferenci.

„Neměla dostatek odhodlání a disciplíny, nedodržovala doporučení a cíle, s nimiž během příprav souhlasila,“ vysvětlila prezidentka mexické soutěže krásy Lupita Jonesová, bývalá Miss Universe.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám