Hlavní obsah

Syn oskarového herce Anthonyho Quinna zkolaboval při joggingu a zemřel

– Malibu
Novinky, Jakub Kynčl

Syn dvojnásobného držitele prestižního hereckého ocenění Oskar Anthonyho Quinna zkolaboval při joggingu nedaleko svého domu v kalifornském Malibu. Pohybu si Francesco Quinn užíval se synem Maxem, který běžel po jeho boku. Najednou se však Francesco Quinn sesunul k zemi. Podle lékařů zemřel na infarkt.

Foto: Profimedia.cz

Francesco Quinn se svou ženou Valentinou.

Článek

Francesco Quinn zemřel v náruči své ženy, která přispěchala na místo z domova hned poté, co jí syn zavolal, že otec zkolaboval. Sousedé a následně i lékaři se snažili 48letého muže oživit, ale bez úspěchu.

Francesco zdědil herecký talent po svém otci. Známý byl zejména ze snímku Četa od režiséra Olivera Stonea, kde si zahrál například po boku Charlieho Sheena či Johnnyho Deppa. Zahrál si pak také mnoho různých dlouhodobých či epizodních rolí v mnoha seriálech. Objevil se třeba v Pohotovosti nebo v seriálu 24 hodin.

Osmačtyřicetiletý herec se narodil v Římě a byl jedním z 11 dětí Anthonyho Quinna, známého zejména jako Lawrence z Arábie a Řek Zorba.

Foto: Profimedia.cz

Anthony Quinn s ženou Valentinou platili za jeden z nejšťastnějších párů v herecké branži.

Francesco měl se svou druhou ženou Valentinou Castellani-Quinnovou tři děti.

"Francesco byl mou spřízněnou duší a nejlepším otcem pro Sofii, Michelu a Maxe. Budu ho milovat navždy," řekla médiím jeho zničená žena.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám