Hlavní obsah

Newyorský dělník zpívá na stavbě jako Frank Sinatra

Novinky, Markéta Klánská
New York

Newyorčani se často chlubí tím, že je nic nepřekvapí. Dělník Gary Russo však dokáže tuto bariéru nezájmu překonat. V pauzách mezi stavebními pracemi se totiž ujímá mikrofonu a svým sametovým hlasem zpívá písně Franka Sinatry.

Článek

Pracovník stavby metra na 2. Avenue v New Yorku jménem Gary Russo pochází z Queensu a pauzy na oběd si krátí zpěvem. A nejen svýma modrýma očima se podobá Franku Sinatrovi, uvedl v pondělí deník The Huffington Post.

Jeho poselství je jasné, za sebou má totiž cedulku s nápisem: „Zapomeňte na hluk, provoz a následky stavby metra. Užívejte si hudbu. Ochranné přilby + mikrofony“.

Realizace projektu metra na 2. Avenue podle agentury Reuters začala už v roce 2007 a konec stavby se plánuje až na rok 2016. Budování tunelu způsobilo mnoho nepříjemností, zvýšil se provoz, byly zavřeny chodníky a lidé, kteří v okolí bydlí nebo pracují, musí snášet neskutečný hluk. Garryho zpěv je tak vítanou změnou v tomto zmatku.

A jak to všechno začalo?

„To víte, karaoke, sprcha, auto. Lhal bych, kdybych neřekl, že jsem zpíval i před zrcadlem a představoval si kolem sebe lidi. Tak to všechno začalo. Zpíval jsem doma s mikrofonem stovky hodin. To víte, nacvičoval jsem. Pak jsem si řekl, proč to tedy sakra nezkusit tady na veřejnosti,“ řekl agentuře Reuters Russo.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám