Hlavní obsah

Velká záchranná akce: policista rozbil okno od auta, aby zachránil panenku

Novinky, Jakub Kynčl
Worksop

Britští policisté z Worksopu se domnívali, že jde o každou vteřinu a podle toho jednali. V autě viděli za parného počasí malé dítě, a tak jeden z nich okamžitě rozbil okénko, aby se mohli do auta dostat. Jaké však bylo překvapení policistů, když se z trpícího dítěte v ohrožení života vyklubala realistická panenka v životní velikosti.

Foto: Profimedia.cz

Panenky jsou v dnešní době stále více realistické. Ilustrační foto

Článek

Pětiletá Chanel Cristofisová nechala svou panenku v autě svého otce, který ji vezl do školky. Ten poté zaparkoval auto ve Worksopu nedaleko svého obchodu s rychlým občerstvením, který vlastní a kde pracuje. Kolemjdoucí si však všiml v automobilu dítěte a upozornil policii. Jeden policista neváhal a okamžitě rozbil okénko ve strachu, že by dítě mohlo v autě zemřít.

"Nemohl jsem uvěřit svým očím, když se u mě v práci objevila policie s panenkou v ruce a jeden z mužů zákona mi řekl, co se stalo. Policista mi nakonec řekl, ať něco takového příště nenechávám v autě na zadní sedačce," uvedl otec malé Chanel, sedmatřicetiletý Anastasi, kterému policie svým zákrokem způsobila na autě značnou škodu (přes 5000 Kč).

Veřejnost se však jednoznačně staví za muže zákona, kteří nemohli riskovat, že by v autě skutečně umíralo malé dítě. Navíc je nutné na jejich obranu dodat, že panenka stála skoro tři tisíce korun a byla extrémně realistická. Měla dokonce i pihy a vyrýsované žíly.

Reklama

Výběr článků

Načítám