Hlavní obsah

Sebevrah chtěl skočit ze střechy, policisté ho drželi za spodky

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Policie ve čtvrtek zachránila velmi rozrušeného muže, který chtěl ukončit svůj život skokem ze 13. patra budovy v centru města Los Angeles. Tento boj policistů o sebevrahův život natočil jeden z přítomných zvědavců na kameru.

Článek

Asi 30letý muž chtěl ve čtvrtek kolem šesté hodiny večer skočit z budovy v ulici Seventh Street v Los Angeles. K zoufalému činu ho dohnal rozchod s přítelkyní. Se sebevražednými úmysly proto přelezl kovové zábradlí na střeše budovy.

Když na místo dorazili policisté, zachránili mu život tím, že ho vytáhli za slipy a k zábradlí ho jednoduše připoutali, dokud se na scéně neobjevili hasiči, uvedl pro portál MyFox Los Angeles nadporučík Paul Vernon z místního policejního oddělení.

Muž, jehož jméno nebylo zveřejněno, byl odvezen na třídenní pozorování na psychiatrii. Neutrpěl žádná vnější zranění, při zápasu se zachránci však jednoho z nich, Ricka Lintona, pokousal. Přesto ho dotyčný nepustil.

„Nejzajímavější na tomto případu je obětavost policistů, se kterou muže zachránili, ačkoli ohrožoval jejich vlastní životy,“ dodal nadporučík Vernon.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám