Hlavní obsah

Zlodějky v sukních jsou postrachem obchodníků s alkoholem

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pembroke Park

Dlouhé sukně nejsou typickou zlodějskou zbraní, ale jak se zdá, při krádežích mohou být velmi efektivní. Předvedly to dvě ženy z Floridy, které v obchodě s alkoholem ukradly několik lahví drahého šampaňského, a to vše před objektivem bezpečnostní kamery.

Článek

Zlodějky v širokých sukních navštívily minulé pondělí obchod s lihovinami ve městě Pembroke Park na Floridě a bez placení si odtud odnesly čtyři lahve šampaňského, aniž by je někdo zastavil.

„Přišly k chladicímu boxu, kde udržuji v chladu šampaňské a jiná vína. Teď je jedna celá polička prázdná,“ řekl televizi WSVN majitel obchodu Paul Mouts.

Jejich zločin však nezůstal zcela bez povšimnutí, natočila je bezpečnostní kamera. Na záběrech je vidět, s jakou lehkostí sebraly z regálu víno a strčily si ho pod sukni.

„Vidíte, jak to bylo úplně jednoduché?“ řekl nevěřícně Mouts, který odhadl škodu na 400 dolarů (6800 korun). Ženy totiž ukradly čtyři lahve žádaného šampaňského.

Zlodějky kradly v obchodě opakovaně

„Pro mě jsou to pochybné existence. Ačkoli se to může zdát komické, nám v obchodě to nepřijde ani trochu k smíchu. Stalo se to už podruhé, což je frustrující. Přál bych si, aby byly ty ženy konečně dopadeny,“ dodal.

Stejný obchod a ještě další obchod v nedalekém okolí podobnému zločinu totiž čelil už v říjnu loňského roku. Policie sice ženy tehdy identifikovala, ale nebyla schopna je chytit, uvedla televize WSVN.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám