Hlavní obsah

Bolek Polívka má dalšího následníka trůnu

Právo, Jiří P. Kříž
BRNO

Herec a mim Boleslav Polívka se stal v úterý večer novopečeným tatínkem. Syna Jana, který měří dvaapadesát centimetrů a váží 3,55 kg, na svět přivedla Bolkova přítelkyně Marcela Černá (33).

Článek

"Tož zase samec, a pěkné," sdělil lakonicky Polívka (55), který mamince asistoval u porodu. Honzík je již čtvrtým hercovým potomkem.

Po porodu se vypařil

Bolek se den po narození synka ztratil ze světa. "Asistoval u porodu a pak si s několika kamarády, Jirkou Pecou a dalšími dal jediného panáčka v hospodě U šaška. V jedenáct večer odjížděl domů. Prý to se všemi oslaví, až se Marcela vrátí z porodnice," uvedl Polívkův souputník, technik a průvodce na jevišti Jaroslav Baryn Tichý.

"Přijel na farmu ještě před půlnocí," sdělili zaměstnanci recepce na olšanské farmě, "ráno odjel zase do Brna, v poledne chce navštívit Marcelu v porodnici."

Čtvrtý Bolkův potomek zastihl čerstvého otce v plné práci. To dosvědčuje i fakt, že hned v pátek 23. ledna hraje v pražském Divadle Bez zábradlí Variace na chlast.

Marcela Černá je po rozpadu Polívkova manželství s francouzskou herečkou Chantal Poullaine spřízněnou duší jeho farmy v Olšanech u Rousínova.

Reklama

Související témata:

Související články

V Brně se dočkají Godota

Událostí brněnské divadelní sezóny by se mohla stát dlouho očekávaná inscenace Čekání na Godota Samuela Becketta, která bude mít premiéru 4. a 5. října...

Godot nepřišel, Peca a Čorba ano

Víc než půl roku se čekalo po nešťastném vánočním zranění Boleslava Polívky, které utrpěl na začátku zkoušení Beckettova Čekání na Godota. Premiéry...

Výběr článků

Načítám