Hlavní obsah

Amy Winehouseovou pohřbí v úterý podle židovské tradice

Londýn

Zpěvačka Amy Winehouseová bude pohřbena v úterý 26. července podle židovské tradice. Rodiče chtěli uložit svou dceru do země, co nejdříve to půjde, jak jim to přikazuje víra. Ve stejný den by měl koroner také vydat zprávu o pitvě. Příčina smrti přitom měla být známa už v pondělí, ale vzhledem k tomu, že první ohledání bylo neprůkazné, čeká se na toxikologické výsledky.

Foto: Suzanne Plunkett, Reuters

Zpěvačka Amy Winehouse

Článek

Tiskoví zástupci Amy Winehouseové potvrdili, že obřad proběhne v úterý 26. července, bude přísně soukromý a budou se ho moct účastnit jen nejbližší příbuzní a přátelé.

O účast na pohřbu žádal i zpěvaččin bývalý přítel Blake Fielder-Civil, nakonec ale přítomen nebude. Je totiž uvězněn a soud mu odmítl udělit výjimku.

„Amyin celý život byl oddaný její rodině, přátelům a vám fanouškům,“ vzkázali Mitch a Janis Winehouseovi v pondělí 25. července poté, co navštívili byt po zesnulé dcery v londýnském Camdenu.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Rodina Amy Winehouse se přišla v slzách rozloučit k domu své dceryVideo: Reuters

Reklama

Související články

Zemřela zpěvačka Amy Winehouse

Sedmadvacetiletá britská zpěvačka Amy Winehouse byla nalezena mrtvá ve svém londýnském bytě. Policie zatím nezná příčinu její smrti, uvedla stanice SkyNews.

Výběr článků

Načítám