Hlavní obsah

Opilý policista se vymočil na chodbě komisařství, kamera to natočila

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Petrohrad

Kamera na policejní stanici v ruském Petrohradu natočila minulý pátek jednoho strážníka, jak vykonává svou potřebu přímo na chodbě. Video se záhadně objevilo na internetu a vyvolalo skandál, který nemůže zůstat bez odezvy.

Článek

Záběry ukazují muže v civilu, který vyšel ze své kanceláře a nejistou chůzí se vydal chodbou. Následuje střih a po chvíli je vidět ten samý muž, tentokrát pouze ve spodkách a ponožkách, jak se vymočil přímo na chodbě vedle dveří. Vše se stalo během pouhé hodiny běžného pracovního dne.

Kaluž na podlaze samozřejmě nezůstala bez povšimnutí. Mnozí kolegové opustili své kanceláře, aby se v němém úžasu podívali na tu nehoráznost. Někteří do strážníkovy kanceláře nahlédli, ale nikdo z nich se neodvážil vstoupit. Ukázalo se totiž, že muž na videu je plukovník Alexej Isakov, zástupce policejního komisaře, uvedl deník Times of Oman.

Ruskou policii trápí korupce a alkohol

Místní policie potvrdila pravost videa a zároveň uvedla, že se Isakov ten den skutečně nacházel v policejní budově a byl pod vlivem alkoholu. Úřady pak ve čtvrtek oznámily, že tento ruský policista, kterému se na internetu začalo přezdívat „čůrající strážník“, dobrovolně skončil ve své funkci. Podal sice výpověď, ale náměstek ministra vnitra Michail Suchodolskij se dožadoval toho, aby byl Isakov oficiálně vyhozen.

„Video vzbudilo velký zájem veřejnosti a utrpěla tím pověst policejních orgánů,“ řekl Suchodolskij.

Je nejasné, jak se záznam dostal na internet. V každém případě však potvrdil, v jak žalostném stavu jsou ruské policejní síly, které zápolí s korupcí, alkoholismem a neschopností některých strážníků, uvedl deník Times of Oman.

Reklama

Výběr článků

Načítám