Hlavní obsah

Spoře oděné a na podpatcích, členky Putinovy armády myjí auta

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Moskva

Mladé ruské ženy, které si bez nadsázky říkají "Putinova armáda", udělají pro svého milovaného premiéra cokoli. Nyní mu tyto studentky ukázaly ještě více oddanosti a lásky než předtím. Pro svého idola se totiž ve čtvrtek svlékly do plavek a šortek, aby takto spoře oděné a na vysokých podpatcích umývaly ruská auta.

Článek

Mnozí řidiči aut ruské výroby byli více než nadšeni, když ve čtvrtek míjeli v Moskvě polonahé dívky. Ty jim totiž zdarma umyly auto a ještě přitom vystavovaly svá svůdná těla na odiv. Vše ale dělaly pro svého milovaného Vladimira Putina. Moderátor televize RT dokonce uvedl, že dívky ve snaze zavděčit se premiérovi čistily auta a nedbaly špíny, která ulpěla na jejich tělech.

„Nejsem si jistý, zda mi umyly auto pořádně. Pohled na ně jsem si ale skutečně užíval,“ řekl deníku Daily Mail jeden z překvapených řidičů.

Mladé, krásné a věrné Putinovi

Putinova armáda je nový ruský fenomén. Krásné a sebevědomé mladé ženy, které věří v Putinovu spolehlivost, čestnost a v jeho charizma, se sdružily do spolku, kterému média také přezdívají "Putinovy Amazonky". Premiérovy mladé fanynky se snaží, aby se jejich oblíbenec navrátil na post prezidenta. Pomáhají mu veškerými možnými prostředky, které, jak se zdá, jsou spíše erotické nežli politické.

Tři mladé krásky dokonce o víkendu v Moskvě natočily video, na kterém si jedna z nich na sobě roztrhla tričko se rtěnkou napsaným sloganem - Svléknu se pro Putina. Navádějí touto cestou jiné dívky, aby natočily obdobná videa, na kterých se svlékají pro Putina. To nejlepší z nich pak vyhraje iPad2.

Mytí aut a soutěž o nejlepší video však nejsou první sexy ukázky podpory Vladimira Putina. V říjnu roku 2010 studentky z Moskevské státní univerzity pózovaly pro erotický kalendář, který byl vydán k Putinovým narozeninám.

Faktem ale je, že Vladimir Putin zatím na post prezidenta oficiálně nekandiduje, uvedla televize RT.

Reklama

Výběr článků

Načítám