Hlavní obsah

Dva muži byli zatčeni za předstírání, že jsou zatčeni

Novinky, Jakub Kynčl

Dva opilci ze South Jersey byli zatčeni poté, co dostali "skvělý" nápad nafotit se v zadní části policejní dodávky a předstírat, že byli zatčeni. Ryan Letchford a Jeffrey Olsen to považovali za skvělý vtípek a říkali si, že když v dodávce nic neukradnou, tak nemůže být žádný velký prohřešek, když se do ní bez povolení dostanou. To se ovšem spletli.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Mladíci skončili za svůj hloupý nápad v poutech. Na krku mají nyní kupu obvinění. Ilustrační foto

Článek

Jak se může hloupý žert zvrhnout v hrozbu odnětí svobody, by mohla povídat dvojice mladých Američanů, která příliš holdovala alkoholu. Dva mládenci se nakonec do policejní dodávky opravdu dostali. Jenže dvířka se za nimi zaklapla a uzamkla.

Třetí muž, který opustil blízkou party, aby kamarády našel, jim neměl jak pomoci a zavolal nouzovou linku. Policisté byli na místě co nevidět.

"Přijel jsem na místo, odemkl dveře a dvojice 'Blbý a Blbější' pomaličku vystoupila z dodávky a vypadala značně zostuzeně," řekl policista Mike Connor deníku Philadelphia Daily News.

Dvojice opilců však nevyvázla ze své hlouposti lacino. V policejním autě totiž skončili jen o několik chvil poté. Byli totiž okamžitě zatčeni za pokus o krádež vozidla, výtržnosti a veřejné opilství.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám