Hlavní obsah

Hvězdou baseballového utkání se stal chlapík ve svatebních šatech

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Atlanta

Tuto sobotu se diváci na baseballovém stadiónu Turner Field v Atlantě dočkali kromě utkání mezi místními Braves a Nationals z Washingtonu také velmi neobvyklé podívané. Na hřiště totiž vběhl bláznivý fanoušek v dámských svatebních šatech.

Článek

Místní ochranka okamžitě zakročila, když se na trávníku atlantského baseballového stadionu v americkém státě Georgia objevil muž v bílých svatebních šatech. Bez problémů ho dohonili a srazili k zemi. Nasadili mu želízka a odvedli pryč, zatímco ho přes 42 tisíc diváků z tribun nadšeně povzbuzovalo.

Zadržený fanoušek svým chováním překvapil nejen publikum, ale především hráče, například nadhazovače Tylera Clipparda z týmu Nationals.

„Jo, nic podobného jsem nikdy předtím nezažil. Teda, viděl jsem to, ale nikdy jsem v tu chvíli nebyl na hřišti. Trochu mě to zaskočilo a vyvedlo z rovnováhy,“ uvedl po zápase Clippard.

„Myslel jsem, že se podobné věci stávají pouze v New Yorku. Jen by mě zajímalo, zda se chystal na svatbu, nebo z ní už přišel. Vážně nevím,“ pobaveně řekl deníku The Washington Post Davey Johnson, manažer týmu Nationals.

Reklama

Výběr článků

Načítám