Hlavní obsah

Snoubencům se zjevil Ježíš na účtence z obchodu

Novinky, Tereza Seidlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Anderson county, Jižní Karolína

Pár mladých Američanů objevil na účtence z obchodu siluetu, která podle nich připomíná podobiznu Ježíše Krista. Na kousku papírku se přitom podobizna vybarvila až po třech dnech, kdy si ji přinesli z nákupu domů. Snoubenci vidí v záhadné účtence požehnání od Boha, o které se prý touží dělit s ostatními.

Článek

Jacob Simmons a jeho snoubenka Gentry Lee Sutherland se právě vrátili domů z bohoslužby, když Simmons uviděl na zemi účtenku z nákupního centra Walmart, ve kterém tři dny předtím nakupoval. Hned si všiml, že se na ní od doby, kdy ji spolu s nákupem přinesl domů, něco změnilo. Byla zbarvená došeda a obrysy na ní mu až nápadně připomínaly portrét Ježíše Krista.

“Odcházel jsem právě z kuchyně a mimoděk jsem se podíval na zem, vypadalo to, jako by se portrét na účtence díval přímo na mě,“ tvrdí Simmons.

Na kousku papírku se podle snoubenců samovolně objevily dvě oči, ústa a vousy. Zjevení siluety jim prý zodpovědělo otázku, která jim toho dne byla kladena na bohoslužbě. Farář se jich prý zeptal, zda by byli schopni poznat Boha, kdyby ho uviděli. Silně věřící pár teď tvrdí, že Boha rozeznal právě v záhadné účtence.

“V obchodě mi řekli, že jde o naprosto obyčejnou účtenku, která se může takto zbarvit, jen pokud bychom ji dali nad oheň,“ tvrdí Simmons a popírá, že by s ní takovýmto způsobem manipuloval.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám