Hlavní obsah

Z cirkusu uteklo kouzelné trio: opice, papoušek a deprimovaná fretka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čita

Cirkus v ruské Čitě má o tři členy méně. Melancholická fretka s sebou totiž na cestu za svobodou vzala opici a papouška. Všechna zvířata prý trpěla depresí, především kvůli špatnému počasí. Lídrem utečenecké skupiny byla prý fretka.

Foto: Profimedia.cz

Fretka trpěla v cirkusu depresemi, a tak se vydala hledat příjemnější útočiště. Ilustrační foto

Článek

"Máme za to, že zvířata utekla, protože trpěla depresí. Tady v Čitě prší bez přestání. Opici jsme našli ráno v psí boudě. Ve spaní se k sobě se psem tulili. Ale fretku a papouška hledáme dál," vysvětlila ředitelka cirkusu Žana Lazersonová reportérům Moscow Times. Dodala ale, že situaci zbylých zvířat v cirkusu to jen zhoršilo.

Papoušek totiž vystupoval společně se samičkou, které se teď prý stýská a začíná propadat depresi. Fretka prý nikomu tak nechybí, protože byla - podle slov ředitelky Lazersonové - "strašně rozežraná a do morku kostí líná".

I přesto zaměstnanci cirkusu doufají, že se zvířata vrátí, jakmile dostanou hlad. Předpověď počasí totiž uvádí, že ani tento týden v Čitě, městě ležícím 900 kilometrů východně od Irkutsku, pršet nepřestane.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám