Hlavní obsah

Padesátiletý herec si vzal šestnáctiletou královnu krásy

Novinky, Zuzana Křesťanová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

USA

Herec Doug Hutchison, kterého čeští diváci znají především z filmu Zelená míle, se ve svých jedenapadesáti letech oženil. Za manželku si vzal Courtney Stoddenovou, která je o 35 let mladší než on. Sňatek se šestnáctiletou bývalou královnou krásy vyvolal v USA vlnu emocí, uvádí zpravodajský portál abcnews.go.com.

Článek

Hutchinson, který ztvárnil v Zelené míli násilného bachaře, má už za sebou dva rozvody. Svou poslední manželku poznal vloni, v době, kdy bojoval s alkoholismem. Jejich první setkání bylo pracovní a herec se prý domníval, že Stoddenové je kolem dvaceti let. I přes velký věkový rozdíl se do půvabné blondýnky brzy zamiloval. První krok ke sblížení však udělala ona. „Hrozně se mnou flirtovala,“ svěřil se Hutchinson.

Jeho manželka je bývalou královnou krásy, nikdy nechodila na střední školu a nyní se snaží prorazit jako zpěvačka a herečka. Kvůli tomu také původně Hutchinsonovi poslala e-mail. Jejich láska se rozhořela po několika měsíčním dopisování. Jak sama tvrdí, Hutchinson je její první vážnou známostí v životě. Otázkou však zůstává, jestli bude i tou poslední.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám