Hlavní obsah

Manželé napadli strážníka, zpacifikoval je elektrickým šokem

Novinky, Markéta Kautznerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foley

Arizonský manželský pár se minulý týden rozčílil nad chováním strážníka z Foley v Alabamě, který se procházel po místním diskontním obchodním centru. Své rozhořčení neudrželi na uzdě a strážníka nejprve slovně, poté i fyzicky napadli.

Článek

Minulý pátek byl ve Foley v americkém státě Alabama zadržen 41letý Anthony Scott Smith spolu se svou 40letou ženou Chrisannou Elizabethou Smithovou ze Scottsdale v Arizoně. Obviněni byli z rušení veřejného pořádku, napadení policejního činitele a bránění se zatčení.

Podle nadporučíka Thurstona Bullocka se manželský pár začal vztekat, když viděli krátce před jedenáctou hodinou dopoledne strážníka Caleba Bibbyho procházet obchodem. Útočně si to k němu namířili, nařkli ho z velezrady a z nakupování v době služby. Řekli mu také, že je pod federálním vyšetřováním.

Bullock uvedl na pravou míru, že Bibby obchodem skutečně procházel, ale že strážníci mají povoleno si během pochůzek něco zakoupit. Navíc podle něj není jasné, zda strážník skutečně v obchodě nakupoval. Tak jako tak policie manželský pár posléze zpacifikovala a zatkla.

Reklama

Výběr článků

Načítám