Hlavní obsah

Chudý muž se nabízí jako kořist lovcům, za nahotu chce příplatek

Novinky, Jakub Kynčl

Američan Mork Encino má prý už roky problém s nalezením práce. Rozhodl se tedy jít svému štěstí naproti, jen tedy opravdu hodně podivným způsobem. Vytvořil si internetové stránky huntme4sport.com. Na stránku umístil své vtipné fotografie, jak se ukrývá na různých místech v přírodě a prý čeká na jediné - na seriózní nabídku k tomu být loven.

Článek

Encino se nabízí jako lidská kořist za 10 tisíc amerických dolarů, tedy asi 173 tisíc korun. Za dva tisíce dolarů navíc (necelých 35 tisíc korun) je pak ochotný nechat se lovit i nahý.

"Hledám gentlemany, kteří se považují za sportovce a jsou znuděni pouze obyčejným lovem. Jsem nové plemeno kořisti s tenkou a hebkou kůží. Jsem rychlejší než divoký krocan, chytrý jako divočák a jsem ochotný poskytnout tu nejvyšší oběť pro peněžní zdraví mé rodiny," uvedl na svých stránkách Encino.

"Pokud mě ulovíte a zabijete, získáte si tím respekt ostatních lovců, mou trofej na vaši zeď a veškerý potenciální výdělek z mých orgánů," napsal na svých stránkách Američan, který už přiznal, že se jejich prostřednictvím snaží upozornit na svou tíživou situaci.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám