Hlavní obsah

Restaurace zakázala vstup dětem pod šest let, příliš hlučí

Novinky, Jakub Kynčl
Monroeville

Americká restaurace vyvolala velké diskuze mezi lidmi tím, že zakázala vstup dětem mladším šesti let. "Toto není místo určené dětem," uvedl majitel restaurantu a střelnice McDain's v pennsylvánském městě Monroeville Mike Vuick.

Foto: Profimedia.cz

Restaurace lidem doporučuje, ať s dětmi zůstanou doma a nebo navštíví jiný podnik. Ilustrační foto

Článek

Restaurace rozeslala e-mail pravidelným zákazníkům, aby je informovala o změně v nařízeních restaurace, informoval deník Pittsburgh Post-Gazette.

"Cítíme to tak, že McDain's není místo pro malé děti. Hluk, který vydávají, nelze kontrolovat a opravdu nespočetněkrát to už naše zákazníky opravdu rušilo," stojí ve zprávě, kterou restaurace zákazníkům odeslala.

"Nic proti malým dětem, ale věc se má tak, že prostě nemůžete kontrolovat jejich hlučnost. Možná jsou restaurace, které se chtějí na děti zaměřovat a vítají jejich společnost. U nás to tak není. Aby to nemusela obsluha lidem říkat, udělali jsme z toho nařízení a informovali naše pravidelné hosty.

Místní se v názorech na rozhodnutí restaurace diametrálně různí. Někteří si myslí, že je to dobrý nápad, protože mnoho hostů své děti vůbec nezvládá a kazí zážitek ostatním. Jiní si však myslí, že malé děti mohou někoho obtěžovat podobně jako člověk, který mluví hlasitě do telefonu a u stolu si s někým povídá.

Reklama

Výběr článků

Načítám