Hlavní obsah

Arnie je zpět! Schwarzenegger si zahraje v nízkorozpočtovém westernu

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Arnold Schwarzenegger (63) se konečně vrací k herectví. Místo očekávaného návratu prostřednictvím velkosnímku Cry Macho, za který měl zinkasovat 12 miliónů dolarů (asi 206 miliónů korun), vzal roli v moderním westernu The Last Stand, který je podle jeho tvůrců nízkorozpočtový. Na české poměry by byl však snímek nevídaně nákladný. Rozpočet má více než půl miliardy korun.

Článek

Arnold Schwarzenegger se při svém návratu na filmová plátna uskrovní. Suma, kterou dostane za hlavní roli ve snímku The Last Stand nebyla zveřejněna, ale jistě bude výrazně nižší než suma, kterou by zinkasoval za roli ve snímku Cry Macho. Ten byl prozatím odsunut.

Schwarzenegger neodehrál v poslední dekádě, kterou strávil jako kalifornský guvernér, žádnou hlavní roli. Naposledy zazářil v Terminátorovi 3, který byl kritiky přijat poměrně kladně.

Popularita jeho osoby však značně klesla, když v květnu veřejně přiznal svou aféru se služkou, která trvala více než deset let. Jeho žena Maria Shriverová, se kterou strávil 25 let života, již požádala o rozvod.

Otestuje vody

Filmoví odborníci mají za to, že si Schwarzenegger vybral pro návrat snímek s nižším rozpočtem, aby tzv. "otestoval vody". Není totiž jasné, zda bude mít potenciál po letech znovu plnit kina i po aféře, která mu podle průzkumů značně ubrala na popularitě. Western by se měl dostat do kin v roce 2013.

Ve snímku The Last Stand si Schwarzenegger zahraje šerifa, který brání své město před šéfem drogového kartelu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám