Hlavní obsah

Zpěvačka Rihanna v Dallasu doslova zazářila, na pódiu začalo hořet

Novinky, Markéta Kautznerová
Dallas

Okouzlující rudovlasá zpěvačka Rihanna v rámci svého turné s názvem „Loud“ (hlasitý) zavítala také do Dallasu v americkém Texasu, kde doslova zazářila. Na pódiu totiž začalo hořet a koncert kvůli tomu musel být odložen.

Článek

V pátek 8. července vystoupila Rihanna v Dallasu. Její let z New Yorku měl kvůli špatnému počasí zpoždění, proto začal koncert téměř o hodinu později.

Sotva zpěvačka dokončila před 12 500 diváky píseň California King Bed, ozářily pódium navíc i jiskry a následně také plameny.

Za požár zřejmě může vadná pyrotechnika, kterou zpěvačka při koncertu chtěla použít.

Sálem se rozšířil kouř, který spustil požární hlásiče a na scéně se rychle objevila doprovodná posádka spolu s dallaskými hasiči. Oheň uhasili a nikomu se naštěstí nic nestalo, uvedla televize NBC.

Rihanna musela pódium narychlo opustit, ačkoli měla před sebou ještě sedm dalších písniček. Krátce poté událost na internetu okomentovala: „Dallase!!! Dneska se nám na pódiu povedlo vzplát! DOSLOVA! Pěkně mě to naštvalo, fakt sem si to s vámi všemi užívala!!! Sem se musím vrátit, člověče!“

Nikomu se nic nestalo a koncertní aréna American Airlines Center byla bez problémů evakuována. Podle internetového serveru DFW.com však zatím není jasné, zda bude koncert zopakován, nebo zda dostanou diváci nějakou finanční náhradu.

Reklama

Výběr článků

Načítám