Hlavní obsah

Amerika objevila nový talent, ženu v domácnosti s operním hlasem

Novinky, Markéta Kautznerová

Novou hvězdou talentové soutěže v Americe se stala svérázná 42letá žena v domácnosti. Podobně jako Susan Boyleová z obdobného pořadu v Británii a Sung-Bong Choi z Číny, i Cindy Changová se vyloupla odnikud a ohromila porotu a diváky svým neuvěřitelným zpěvem.

Článek

Američanka Cindy Changová na sebe během konkurzu soutěže America´s Got Talent v Texasu minulou středu prozradila, že je nezaměstnaná, a na plný úvazek se tak věnuje domácnosti. S rozpustilým smíchem a za doprovodu chrochtání také uvedla, že bývala velmi stydlivá, ale už svou ulitu částečně opustila.

„Vždy jsem chtěla být zpěvačkou, ale mí rodiče mi to zakázali,“ řekla porotě Cindy, která kvůli rodičům začala s hlasovou průpravou až ve dvaceti letech. Její učitelka jí tehdy rovnou sdělila, že už je ale pozdě na to, aby mohla se svým zpěvem slavit úspěchy.

Po krátkém představování následovala árie "O mio babbino caro" od Giacoma Pucciniho, ve které Cindy naplno předvedla svůj ohromující operní hlas. Publikum nadšeně tleskalo a vstávalo ze židlí. Nakonec Cindy vyhrkly slzy dojetí.

Porota rovněž neskrývala překvapení a jednohlasně se shodla na tom, že drobná Cindy s úchvatným hlasem postoupí do dalšího kola, které se koná v Las Vegas, uvedl deník Huffington Post.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám