Hlavní obsah

Muž si prostřelil nohu a peprně to okomentoval

Novinky, Markéta Kautznerová
Peoria

Zkušený střelec Derek Grebner, též přezdívaný Tex, z amerického státu Illinois zveřejnil video, na kterém sám sebe omylem střelil do nohy. Snažil se tasit zbraň z bezpečnostního pouzdra, ale předčasně odjistil spoušť. Od bolesti si ulevil sprostým komentářem.

Článek

Derek Tex Grebner uvedl, že zkoušel podobný kousek mnohokrát a nikdy se mu nic nestalo. Počátkem července ovšem při vyndávání zbraně Kimber 1911 z bezpečnostního pouzdra selhal a trefil se do nohy. Nutno ale říct, že měl štěstí v neštěstí, kulka mu totiž mohla zcela zničit koleno, místo toho "jen" prolétla stehnem a vyšla ven těsně nad kolenem.

Nehoda včetně nadávek je zachycená na videu. Střelec záběry přesto zveřejnil na internetu, aby se ostatní lidé poučili z jeho chyby. Neměl v plánu sám sebe zesměšnit ani někoho pobavit.

Bezpečnostní pouzdro, které použil, je podle všeho záležitost určená pouze pro zkušené střelce a i ti mohou, jak je patrné, přijít k úrazu. Tex ovšem vinu za nehodu nesvádí na výrobce pouzdra, ale bere ji jen a jen na sebe.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám