Hlavní obsah

Shriverová podala žádost o rozvod se Schwarzeneggerem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Maria Shriverová podala podle serveru TMZ žádost o rozvod s Arnoldem Schwarzeneggerem. Chce tak ukončit 25leté manželství s hvězdou akčních filmů a bývalým kalifornským guvernérem poté, co vyšlo najevo, že má desetiletého syna s bývalou zaměstnankyní jejich domácnosti.

Foto: Reuters

Maria Shriverová politiku údajně nesnášela, přesto Arnolda ze všech sil podporovala v jeho kariéře.

Článek

V žádosti o rozvod Shriverová, která je příslušnicí rodinného klanu Kennedyů,  uvádí jako důvod nepřekonatelné rozdíly. Bezprostředně po odhalení nemanželského syna pár oznámil, že manželé budou žít v odloučení. V médiích se také objevila zpráva, že Shriverová si najala známého rozvodového právníka.

Bez manželské smlouvy média předpokládají, že společný majetek páru bude rozdělen půl na půl a započítán bude všechen majetek získaný od roku 1986. Shriverová přes své známé vyjádřila naději, že rozvod proběhne rychle a v přátelském duchu.

Shriverová se v roce 2003, kdy byl Shwarzenegger zvolen poprvé guvernérem Kalifornie, vzdala úspěšné novinářské kariéry. Schwarzenegger poté, co v lednu ukončil působení ve funkci guvernéra, oznámil, že se chce vrátit k herectví.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám