Hlavní obsah

Na svatbě v Kanadě se zjevil duch

Novinky, Markéta Kautznerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

St. John´s

V kanadském vinném sklepě s pohnutou historií se v druhé polovině června konala svatební hostina, na které se údajně objevil duch. Jednomu z hostů, Karen Hanlonové, se povedl jedinečný kousek, ducha totiž zachytila na svém fotoaparátu a snímek v tomto týdnu zveřejnila.

Článek

Matt White a Danielle Hannová pořádali svou svatební hostinu ve vinném sklepě v kanadském městě St. John´s na ostrově Newfoundland. Na fotografii, kterou tam zachytila Karen Hanlonová, je vidět duch. V prostoru se vznáší jakási rozmazaná osoba s bílým vrškem.

„Karen zírala do fotoaparátu a přiběhla nám ukázat, co zachytila,“ řekl televizi CBC News Matt White. Připustil však, že za denního světla nepůsobí fotografie tak děsivě jako předtím ve sklepě. Jeho novomanželka si naproti tomu myslí, že je to děsivé dostatečně.

Místní kronikář Dale Jarvis řekl, že Newmanovy vinné sklepy, kde byla fotografie pořízena, jsou opředeny strašidelnou minulostí. Zachycený snímek však okomentoval tak, že jde patrně o nějaký odraz nebo světelný záblesk.

„Je to jedno z míst, které nepřetržitě probouzí další a další duchařské historky. Snímek se tedy jen stal součást tradice tak tajemného místa. Stále se tu něco děje,“ řekl televizi CBC News Jarvis.

Historie plná alkoholu

Sklepy byly podle všeho vybudovány na přelomu 18. a 19. století. Používala je jedna britská obchodní firma a podle jedné tradice z konce 17. století v nich skladovala portské víno z Portugalska. Později se z tohoto místa stalo muzeum zaměřené na historii místního obchodu s alkoholem, uvedl deník Daily Mail.

Reklama

Výběr článků

Načítám