Hlavní obsah

Chlapec přišel do školy v šatech a botách na podpatcích, dostal vyhazov

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Port Orchard

Patnáctiletý Sam Saurs se v rámci sázky se svou matkou rozhodl přijít do školy oděn do šatů a v botách na podpatku. Deváťák ze školy ve washingtonském Port Orchard zřejmě ani trochu nečekal, že bude za svůj vtípek vyhozen do konce roku ze školy. Proti rozhodnutí školy se nakonec jeho matka úspěšně odvolala, ale případ vyvolal u veřejnosti velké ohlasy.

Článek

Patnáctiletý mladík jednoho dne řekl své matce, že nošení vysokých podpatků není nic komplikovaného. Ta mu argumentovala tím, že si to klidně může na jeden den vyzkoušet a Sam její výzvu přijal. A aby vše posunul ještě o jeden krok dál, vzal si i šaty.

"Slušelo mi to," řekl s úsměvem chlapec. Jenže poté, co se ve škole objevil v šatech a vysokých podpatcích, vedení ho okamžitě vyhodilo ze školy s tím, že už se do konce roku nemusí ukazovat a může nastoupit až v dalším ročníku.

Trest byl po nátlaku matky na školu snížen na tři dny. Navíc ale Sam nebude moci jít na závěrečný taneční večer své třídy a ani na slavnostní party pořádanou k ukončení studia žáků.

"Pokud mám zmínit nějaký přínos, tak mě to přimělo být spontánní a nebát se udělat něco šíleného. Nelituji toho," řekl chlapec, který už ale dříve dostal od školy varování, za nošení klobouků do tříd a používaní make-upu.

Reklama

Výběr článků

Načítám