Hlavní obsah

Spearsová bude možná pózovat pro Playboy

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Populární americká zpěvačka Britney Spearsová si v poslední době rozhodně nemůže stěžovat na nezájem médií. Po šokujícím polibku s Madonnou přispěchala krátce po Novém roce se svatbou, kterou vzápětí zrušila. Nyní zase dostala nabídku od vydavatele erotického magazínu Playboy.

Článek

Sedmasedmdesátiletý Hugh Hefner si ji vysnil nejen jako jednu z modelek, která se dokonale hodí na stránky jeho časopisu, ale živě si ji dokáže představit také po svém boku jako přítelkyni. Učarovala mu blonďatými vlasy.  

Obdivuje majitelky blonďaté hřívy

Hugh Hefner, proslulý svou láskou k ženám, nyní podle vlastních slov prožívá období, kdy se mu líbí blondýny, a proto se jimi snaží co nejvíce obklopovat. Právě z toho důvodu letí i po dvaadvacetileté zpěvačce.

"Britney by mohla být úžasnou přítelkyní. Zatímco Picasso měl své růžové a modré období, já nyní prožívám blonďaté. Myslím si, že je to do značné míry ovlivněno filmy, které jsem vídával jako dítě. Měly na mě velký vliv," prozradil Hefner, který se nyní snaží blondýnami naplnit i Playboy.  

Zeta-Jonesová je náhradnice

Vydavatel se netají tím, že by svoji případnou přítelkyni rád přiměl i k pózování ve svém časopise. Nicméně přiznal, že si nedělá naděje, že Spearsová po jeho nabídce okamžitě skočí. Pro tento případ má v zásobě filmovou hvězdu, nutno dodat, že provdanou, Catherine Zeta-Jonesovou.

"Právě ony dvě ztělesňují typ krásek, které bychom rádi měli v našem magazínu," vysvětlil Hefner.

Reklama

Související témata:

Související články

Aguilerová: Spearsová není přirozená

Kolegyně Britney Spearsová a Christina Aguilerová již poněkolikátě mezi sebou rozdmýchaly nenávist a zlost. Bývalé kamarádky se už nemohou vystát a jedna...

Justin Timberlake se Britney pomstí

Zpěvák Justin Timberlake, někdejší snoubenec Britney Spearsové, která se v sobotu vdala, se rozhodl, že ji vymáchá v té nejhorší špíně. Nástrojem msty...

Výběr článků

Načítám