Hlavní obsah

Korea má svou Susan Boyleovou, tamní hvězdou se stal mladík z ulice

Novinky, Markéta Kautznerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Objev korejského mladíka Sung-Bonga Choie nápadně připomíná příběh zpěvačky Susan Boyleové, která v roce 2009 zazářila v soutěžním pořadu Britain´s Got Talent (Británie má talent). Sung-Bong stejně jako ona potvrzuje, že opravdu nikdy nevíte, co se v kom skrývá. V pořadu Korea má talent dojal tento 22letý zpěvák s pohnutou minulostí porotu i publikum k slzám.

Článek

Nejenže Sung-Bong v jednom z prvních kol soutěže všechny ohromil svým operním hlasem, ale převyprávěl i svůj dojemný životní příběh. Sám sebe označuje za dělníka. Ve třech letech byl prý umístěn do sirotčince, kde ho bili, proto odtamtud v pěti letech utekl. Od té doby se životem protloukal sám. Deset let se živil prodejem nápojů a žvýkaček a spal na schodech a ve veřejných záchodcích.

První škola, kterou navštívil, byla až střední škola zaměřená na umění a herectví, uvedl server Sky News. Porota o jeho pěvecké průpravě věděla, v pořadu o tom ovšem nepadlo ani slovo. Televize tvN uvedla, že daný úsek vystřihla, aby se mladíkův příběh lépe prodával. Tak jako tak je nepochybné, že si Sung-Bong za svůj zpěv i životní příběh ovace vestoje zasloužil.

„Neřekl bych, že zpívám, abych si to užil. Mám rád zpěv, protože to byla ta první věc, kterou jsem si během svého strastiplného života oblíbil. Nejsem dobrý zpěvák, ale zkrátka to mám rád,“ řekl Sung-Bong porotě, než ji doslova ohromil svým zvučným hlasem.

Jeho strastiplný osud nechá jen málokoho chladným. Původní klip z jedné z epizod soutěžního pořadu Korea má talent, který byl na internet umístěn 4. června, zhlédly už více než tři milióny diváků.

Reklama

Výběr článků

Načítám