Hlavní obsah

Paris Hiltonová je nejhůře oblékanou celebritou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HOLLYWOOD

Paris Hiltonová, mladá dědička majetku rodiny hoteliérů, která se jednou bude radovat z pohádkového jmění v hodnotě 13,8 mld. dolarů (asi 359 mld. korun), byla vyhodnocena jako nejhůře oblékaná celebrita na světě. Žebříček módních příšerek již 44 let pravidelně vyhodnocuje americký návrhář Richard Blackwell, který každoročně útočí na vkus hollywwodských hvězd.

Článek

K Paris Hiltonové (22), která do loňského roku nebyla příliš medializovaná, se nyní upírají zraky nejen kvůli jejím skandálům, ale také kvůli nevkusu v oblékání. Podle magazínu Hello! se hned za ní na druhém místě umístily zpěvačky Madonna a Britney Spearsová, o nichž se Blackwell vyjádřil jako o "incestních sestřenicích módních kriminálních činů".

Hollywood je přehlídkou módních katastrof

Na třetí místo v nepopulárním žebříčku se vyšplhala kanadská zpěvačka Shania Twainová, kterou návrhář označil za "katastrofu". Herečka Diane Keatonová si mezi nejhůře oblékanými hvězdami vybojovala čtvrtou příčku a její styl byl označen za "těžkopádný, nemódní a naprosto nevkusný".

Podle britského zpravodajského serveru Ananova se do "top tenu" dále dostaly například Kanaďanka Céline Dionová, která prý "zčásti oslňuje cetkami, zčásti si mrštně zahrává se špatným vkusem". Zkrátka nepřišly ani další osobnosti ze světa showbyznysu, jako například rockerka Courtney Love či herečka Melanie Griffithová.

Blackwell se nenechal unést jen kritikou a přiznává, že některé herečky chodí opravdu oblékané vkusně. Mezi ně podle něj patří herečka Nicole Kidmanová, Sarah Jessica Parkerová či Salma Hayeková.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám