Hlavní obsah

Jak ztrapnit svého syna? Stačí ho vyprovázet v bláznivých kostýmech

Novinky, Markéta Kautznerová
American Fork

Když 16letý Rain Price z města American Fork v Utahu nastupoval do druhého ročníku střední školy, otec ho přišel vyprovodit před dům a mával mu do školního autobusu. Zdánlivě nevinná recese se ovšem proměnila v bizarní tradici. Mladíkův otec, Dale Price, se totiž rozhodl, že bude mávat každý den a pokaždé v jiném kostýmu.

Článek

Rain Price prožil během tohoto roku více ponížení, než jeho spolužáci. Každý den se totiž musel dívat, jak mu otec před domem mává v nejrůznějších bláznivých kostýmech. Vyšel například ve svatebních šatech, v kostýmu mořské víly, převlečený za superhrdinu, nebo oděný do antického hábitu. Jednou si dokonce na cestu před domem přinesl záchod a četl si na něm noviny.

„Když to udělal poprvé, byl jsem v šoku. Nechcete vidět tátu, jak stojí ve svatebních šatech a mává vám do školního autobusu,“ řekl Rain pro televizi KSL.

Každý den, za každého počasí, Dale stál před domem a mával. Nezastavil ho ani fakt, že před 20 lety přišel při nehodě na motorce o nohu. Rozhodl se, že nikdy nepoužije stejný převlek a to také dodržel. Podařilo se mu to především díky sousedům, kteří mu ochotně půjčovali kostýmy ze svých sbírek.

 Otcovská láska

Rainovi trvalo nějaký čas, než si zvykl. K jeho velkému překvapení to ale spolužáci brali od začátku s humorem a každý den se těšili, v čem se tentokrát jeho otec objeví.

„Většině se to líbilo, stahovali jsme okna a mávali. Byla to zábava,“ přiznal se Rain. Se svým otcem se o tom ovšem zdráhá takto mluvit, uvedl deník Daily Mail.

„Je to otcovský způsob, jak říct synovi, že ho mám rád. Doufám, že ho to bude provázet celý život,“ řekl šťastně ženatý Dale, který se jako otec v domácnosti stará ještě o další dvě děti.

Konec školního roku přišel už 2. června, kdy měl Dale na sobě kostým piráta, který si schoval z loňského Halloweenu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám