Hlavní obsah

Jan Kalousek nemá čas na milenky

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Populární zpěvák Jan Kalousek žije v každodenním kolotoči, v němž není času nazbyt. I když se okolo něj neustále točí zástupy fanynek, příliš možností potkat stálou přítelkyní nemá. Kdy se po jeho boku objeví ta pravá, zatím prý netuší.

Článek

"V lásce je všechno dílem náhody, a tak nevím, kdy se to stane. Kdybych náhody uměl předpovídat, tak pracuji ve finančnictví a jsem milionářem. Láska se dá dávat najevo mnoha způsoby a zacházet se s ní musí velmi opatrně. I proto zásadně neslavím svatého Valentýna, protože s opravdovou láskou nemá tento svátek vůbec nic společného," řekl Jan Kalousek.

Nemá čas odpočívat

Ani na odpočinek mu moc času nezbývá. Hned po skončení úspěšného muzikálu Kleopatra začal pro své příznivce připravoval nový projekt.

"Mám toho skutečně moc. Koncertů a vystoupení mám měsíčně kolem dvanácti. Teď chystám nové CD, kde bude kompletní výběr mých největších hitů, ale objeví se tam i tři nové písničky. Jsem teprve na začátku, a tak zatím nemám ani pracovní název. Rozhodně ale bude album do podzimu na světě," slíbil Kalousek.

Stále ve formě

V prosinci oslavil zpěvák dvaačtyřicáté narozeniny a dal okolí najevo, že věk nehraje vůbec žádnou roli. Na oslavě v jedné z pražských restaurací hrál se svými přáteli několik hodin bez přestávky.

Reklama

Související témata:

Související články

Kalousek kontra Support Lesbiens

Když loni v říjnu vydali pražští Support Lesbiens jako singl ze své nové desky Tune Da Radio skladbu In Da Yard, vzbudila nejspíš největší rozruch u zpěváka...

Výběr článků

Načítám