Hlavní obsah

Opilý řidič zkoušel telefonovat krabičkou cigaret

Novinky, Jakub Kynčl

Pití alkoholu za volantem se nevyplatilo ruskému mladíkovi, kterého při zadržení muži zákona raději natáčeli, aby měli evidenci pro případ pozdějších sporů. Moskevští policisté se však nedokázali udržet chvílemi nesmát, když se snažil opilý mladík dovolat kamarádovi krabičkou cigaret, kterou si v alkoholovém opojení zaměnil s mobilním telefonem.

Článek

Mladý muž, kterého policisté zastavili kvůli nepřirozené jízdě v nočních ulicích Moskvy, je informoval o tom, že potřebuje zavolat svému kamarádovi. V momentě, kdy policisté spatřili, že se snaží telefonovat dlaní, úsměvy na jejich tvářích nebylo možné přehlédnout.

Muži zákona informovali mladíka o tom, že mluví do své dlaně a nikoliv do telefonu. Ten během několika vteřin vyndal krabičku od cigaret, vzal si ji do ruky a začal ji používat na "telefonování". Předstíral, že mluví s kamarádem Ruslanem, kterého žádal, ať přijede na místo, kde byl zatčen.

Mladík, který neustále popíral, že před jízdou pil alkohol či požil drogy, pravděpodobně přijde o řidičský průkaz a čeká ho nemalá pokuta.

Reklama

Výběr článků

Načítám