Hlavní obsah

Obamovi v Polsku nepsalo zapůjčené pero, pohotově vytáhl své

Novinky, Tereza Seidlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Varšava

Kombinace prezidenta a psacího pera se znovu ukázala jako nepříliš šťastná. Tentokrát zažil lehké nedopatření s propiskou americký prezident Barack Obama během své návštěvy Polska. Během podpisu návštěvní knihy mu přestalo psát zapůjčené pero. Nečekal ani chvíli a pohotově vytáhl svou vlastní záložní propisku.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Ani prezident Obama to nemá s perem jednoduchéVideo: Reuters

 
Článek

Celý incident zachytily kamery během setkání prezidenta Obamy s polským premiérem Donaldem Tuskem. Po skončení společné tiskové konference se měl americký prezident podepsat do návštěvní knihy, do níž se zaznamenávají podpisy hostů, které polský předseda vlády přijme. V ten moment ale nastala komplikace.

Zapůjčené pero přestalo psát. Nepomohlo ani to, že se ho Obama snažil ještě chvíli rozepisovat. Když pochopil, že ani to nezabere, vytáhl z kapsy saka pero vlastní. V tom mu ale přispěchal na pomoc muž s další funkční propiskou. A zde nastává moment, kdy Obama poněkud váhá, kterou psací potřebu si má vlastně vybrat. Dostál ale své pověsti gentlemana a nepohrdl nabízenou pomocnou rukou. Své pero zastrčil zpátky do kapsy, nefunkční pero poctivě vrátil a do návštěvní knihy zanesl podpis nově zapůjčeným perem.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám