Hlavní obsah

Zloděj upláchl policistům v jejich autě, pak se v něm naboural

Novinky, Zuzana Křesťanová

Policisté v Jižní Karolíně měli co do činění s neuvěřitelně drzým zlodějem. Osmatřicetiletý Arthur Lee Thompson se s nimi nejdřív pokoušel prát, pak jim ukradl služební auto přímo před nosem, a nakonec ho po několika kilometrech naboural. Čelní náraz do odbočujícího nákladního vozu zachytila kamera na palubě policejního auta.

Článek

Incident, který se udál minulý pátek, začal v obchodě v Summervillu, kde chtěl muž ukrást počítač. Člena ochranky praštil do úst a dal se na útěk ve svém autě. Ostraha obchodu okamžitě zalarmovala policii a ta řidiče v podezřelém vozidle zastavila.

Thompson z něj sice vystoupil, na výzvy policistů ale nereagoval a naopak se je snažil atakovat. Při potyčce pak skočil do jednoho z policejních aut, se kterým se snažil mužům zákona ujet stošedesátikilometrovou rychlostí.

Jeho zběsilá jízda, při které několikrát nerespektoval červenou ani dvojitou plnou čáru, ale neměla dlouhého trvání. Po necelých pěti kilometrech čelně naboural do nákladního vozu, který před ním odbočoval doleva. I přes silný náraz, který natočila kamera na palubě služebního vozu, vyvázli oba řidiči jen s menšími zraněními.

Policie Thompsona zatkla a převezla do nemocnice. Z toxikologických testů vyplynulo, že byl pod vlivem omamných látek na kokainové bázi, to ale zadržený popíral. I nadále se choval arogantně a jediné, co ho zajímalo, bylo: Dostal jsem se do zpráv?

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám