Hlavní obsah

Šampiónka v tanci u tyče si uřízla v televizi ostudu, spadla na hlavu

Novinky, Markéta Kautznerová
Los Angeles

Představení plné ladných pohybů, kterými 35letá Natasha Wangová ohromila porotu při nedávném šampionátu v pole dance, tentokrát skončilo ostudou. Úřadující šampiónka pod tíhou nervozity z přímého přenosu při jedné figuře hlavou dolů spadla na zem.

Článek

Hostem televizního pořadu Steva Edwardse s názvem Dobrý den LA se v úterý 10. května stala úřadující šampiónka v pole dance, Natasha Wangová. Krátce po začátku svého vystoupení ovšem Natasha spadla na zem. Byť dopadla na hlavu, nic se jí naštěstí nestalo.

„Vítejte v živé show. Promeškala jsem svůj poslední trik, byl ohromný,“ uvedla se smíchem Natasha po svém vystoupení.

„My jsme ho ovšem nepromeškali,“ dodal k tomu Edwards. Natasha poté přiznala, že se podobné případy stávají, jí ovšem jen velmi zřídka.

„Začala své vystoupení a bum. Přímý přenos je přímý přenos. Myslel jsem, že pouze předstírá, že se jí nic nestalo. Ona ale byla opravdu v pořádku. Ač spadla, souhlasila, že se vrátí zpátky a vše dokončí,“ řekl svým divákům moderátor.

Podle serveru The Sun se tato šampiónka, která se tancování věnuje pouze ve volném čase, skutečně vrátila. V pátek 13. provedla své vystoupení bez jediného zaváhání a napravila tak svou pověst profesionálky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám