Hlavní obsah

Byla jsem s ním častěji než manželka, prozradila Schwarzeneggerova milenka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Služebná bývalého kalifornského guvernéra a hvězdy akčních filmů Arnolda Schwarzeneggera, s níž má politik a herec desetiletého syna, byla svému zaměstnavateli zřejmě více než milenkou. Magazín TMZ na svých internetových stránkách napsal, že podle jejích slov s ním byla častěji než jeho manželka Maria Shriverová.

Foto: Reuters

Mildred Patricia Baenaová

Článek

Mildred Patricia Baenaová chtěla vypadat jako Maria. V její nepřítomnosti si oblékala její šaty a šperky. Také intimní chvíle se Schwarzeneggerem nezřídka trávili v posteli, již guvernér sdílel se svojí ženou.

Padesátiletá služebná se dokonce chlubila, že „byla Arnoldovi více ženou než Maria“, protože mu nejen během 14 roků trvání jejich vztahu byla vždy k dispozici, uvedl magazín.

Shriverová dlouho o poměru neměla tušení, ačkoliv se jí jednou ztratil šperk a ona kvůli tomu pátrala i mezi služebnictvem. Baenaová se jí dokonce svěřovala, že je zamilovaná a chodila za ní pro rady, když se Schwarzeneggerem otěhotněla.

Arnold svůj románek a nemanželského syna tajil. Když ve Shriverové podezření po letech narostlo, udeřila na Baenaovou, jež potvrdila její nejhorší předtuchy. Teprve pak poměr přiznal Schwarzenegger.

Ten se údajně manželství ještě marně snažil zachránit a služebnou před měsícem po 20 letech, kdy pro něj pracovala, propustil. To vyvolalo roztržku, kterou svědek z okolí Baenaové pro server RadarOnline označil za „jadernou“. Služebná měla vyhrožovat, že záležitost zveřejní. Následovalo veřejné oznámení o rozvodu Schwarzeneggera se Shriverovou a Schwarzeneggerovo přiznání v tisku, že má nemanželského syna.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Arnold Schwarzenegger a jeho manželka Maria ShriverVideo: Reuters

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám