Hlavní obsah

Hvězda Pomády Jeff Conaway je v kómatu, jeho stav je kritický

Americký herec Jeff Conaway, který se nejvíc proslavil rolí T-Birda Kenickieho v kultovním muzikálu Pomáda z roku 1978, je v kómatu. Podle manažera Phila Brocka se šedesátiletý herec patrně předávkoval léky proti bolesti, napsala ve čtvrtek agentura AP. Brock upřesnil, že Conawaye našli 11. května v bezvědomí a od té doby je v neupřesněné kalifornské nemocnici. Jeho stav je kritický a prognózy nejisté.

Článek

"Doufáme a modlíme se, ale lékaři nejsou optimističtí. Tohle by mohly být jeho poslední okamžiky. Před třemi dny trochu pohnul hlavou, ale od té doby se neobjevila žádná známka toho, že by se zotavoval," dodal.

Foto: Profimedia.cz

Jeff Conaway za dob své největší slávy.

Conaway, který se mimo jiné objevil v televizních seriálech Taxi nebo Babylon 5, se dlouhodobě potýkal se závislostí na drogách a alkoholu, o nichž otevřeně hovořil v reality show Celebrity Rehab v roce 2008.

Foto: Profimedia.cz

Jeff Conaway v říjnu 2010.

V době nynějšího předávkování se stále zotavoval z téměř smrtelného pádu, který ho postihl v lednu loňského roku v jeho domě v Los Angeles. Po něm musel podstoupit operaci kvůli zlomenině kyčle a v oblasti krční páteře.

Reklama

Výběr článků

Načítám