Hlavní obsah

Muž se kvůli bin Ládinovi 10 let neholil, teď se s radostí chopil žiletky

Novinky, Markéta Kautznerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Wenatchee

Zabití Usámy bin Ládina podnítilo oslavy po celém světě. Pro manželku Garyho Weddlea, 50letého učitele z města Wenatchee ve státě Washington, to znamenalo, že si její manžel konečně oholí svůj plnovous.

Článek

Téměř před deseti lety Gary Weddle slíbil, že se neoholí, dokud nebude bin Ládin polapen, nebo dokud nebude prokazatelně mrtev. Gary původně zanedbával holení, neboť ho hluboce ranily tragické události oné doby, teprve poté z toho vznikl slib.

„Chtěla jsem, aby se vousů zbavil, ale bylo to jeho rozhodnutí. Dokonce jsem byla ochotna jeho plnovous snášet, neboť ho miluji,“ uvedla jeho žena Donita pro deník The Daily Astorian.

Ihned, jak se Gary doslechl novinku o bin Ládinově smrti, našel nůžky, holicí strojek a žiletku a před zraky svého okolí se plnovousu zbavil. Učinil tak dokonce ještě dřív, než zprávu potvrdil prezident Obama ve svém proslovu k národu.

Pro manžele Weddleovi se tento okamžik stal dvojnásobně radostným. Gary podle Donity vypadá rázem o deset let mladší.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám