Hlavní obsah

Charlieho andílci existují: Tři sexy agentky provozují detektivní kancelář v Miami

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Miami

Tři atraktivní a neohrožené Američanky měly před deseti lety zajímavý nápad, v Miami si založily vlastní detektivní kancelář s názvem Charlie’s Angels P.I. Services a podnikání jim šlape až dodnes. Zálusk si dělají převážně na nevěrné muže.

Foto: Profimedia.cz

Reální Charlieho andílci - zleva Lauren Nicole, Charlie Henrinquezová, Caitlyn Le Grandeová

Článek

Odvážná trojice se skládá z blondýnky, černovlásky i hnědovlásky s nádechem do zrzava. Plavovlasá členka týmu Charlie’s Angels se navíc i příznačně jmenuje, a to Charlie Henriquezová.

Jejich soukromá firma nabízí služby převážně v oblasti sledování nevěrných partnerů a manželů, ale zabývají se také šetřením svěření dítěte do péče některého z rodičů či hledáním osob. Trojice se údajně postará, aby byl klientův problém řešen rychle, důvěrně a profesionálně.

Foto: Profimedia.cz

Atraktivní trojice v jejich kanceláři nacházející se na Floridě v Miami.

Foto: Profimedia.cz

Vysoké podpatky jsou jednou ze silných zbraní trojice z Charlie's Angels.

Charlie Henrinquezová spolu s černovláskou Caitlyn Le Grandeovou a hnědovlasou Lauren Nicole v oboru podnikají více než deset let a svůj úspěch odůvodňují nejen tím, že se o sebe neustále starají, ale také tak, že jsou každá jiná a mohou tedy typově uspokojit téměř každého muže, a to především ve chvíli, kdy testují, zda by podvedli svou partnerku či manželku. Mezi jejich další plusy prý patří umění napodobit nejrůznější dialekty.

Foto: Profimedia.cz

Trojice se nemusí stydět ani pózovat v plavkách.

Foto: Profimedia.cz

Charlieho andílci v plném nasazení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám