Hlavní obsah

Sedmdesátiletý Ind má po těle vytetovaných 305 státních vlajek

Novinky, Dagmar Plecháčová
Dillí

Ind Har Prakash své tělo v průběhu života ozdobil opravdu netradičními malůvkami. Celkem má na sobě téměř tři tisíce nejrůznějších obrázků, a to i úplně maličkých. Na co si však muž potrpí nejvíce, jsou barevné vlajky států, těch má na obličeji, krku, pažích, hrudi, břichu i nohou rovných 305.

Článek

Sedmdesátiletý Prakash podniká v Dillí v oblasti výroby autodílů a nechává si také říkat Guinness Rishi, jelikož jeho další vášní kromě tetování jsou i záznamy v Guinnessově knize rekordů, těch má na svém kontě již 22. Nyní si chce nechat uznat právě i největší počet vytetovaných vlajek na těle, překvapivě se totiž s tímto rekordem ještě nepřihlásil.

„Lidé mi říkají, že jsem blázen, ale mně to nevadí,“ přiznal Prakash, který je rekordmanem například ve vytvoření nejdelší závěti na světě o 489 stranách, doručení pizzy z Nového Dillí do San Franciska a také je majitelem největšího počtu jednotlivých tetování. Kromě 305 vlajek by se na jeho těle našlo například 185 mini map.

Inda, jenž by si nejvíce přál podniknout cestu kolem světa, prý zároveň baví, když se jej děti ptají, kde je jejich země a když je nabádá, aby si našly její vlajku. Prý je dobře, když si díky tomu uvědomí, kolik dalších států na celé zemi je.

Reklama

Výběr článků

Načítám