Hlavní obsah

Vendula Svobodová září štěstím: Vědmy jí předpověděly, že bude mít dítě

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Vendulu Auš Svobodovou (39) rozplakaly před týdnem dvě nejuznávanější české kartářky. Dagmar Kludská a Marcela Košanová předpověděly vdově po skladateli Karlu Svobodovi, že bude do roka těhotná. S manželem Patrikem Aušem se dočkají vytouženého potomka.

Článek

"Natáčela jsem s Marcelou Košanovou a Dagmar Kludskou další díl pořadu Café Barrandov. Obě mi vyčetly z ruky, že budu dál šťastná po boku manžela Patrika a také se dočkáme miminka. Předpovídaly mi budoucnost zhruba na rok dopředu, tak uvidíme," řekla Novinkám Svobodová.

S Dagmar Kludskou má velmi dobré zkušenosti. "Předpovídala mi budoucnost několikrát a vždycky se to do puntíku splnilo. Ještě teď, když si vzpomenu, jak minulý týden mluvila o miminku, naskakuje mi husí kůže," říká Vendula.

Z manželství se skladatelem Karlem Svobodou má Vendula syna Jakuba. S manželem Patrikem Aušem se už dlouho snaží o společného potomka, ale zatím marně. Vendula zkoušela možné i nemožné. Několikrát absolvovala i hormonální léčbu a umělé oplodnění.

Prezidentka nadačního fondu Kapka naděje ve středu slavnostně pokřtila nové CD španělské hudby v restauraci Bodeguita del Medio. "Můj manžel sem rád chodí a s restaurací domluvil spolupráci a z každého prodaného cédéčka poputuje na Kapku naděje 50 korun," vysvětlila Vendula důvod své přítomnosti na akci.

Reklama

Výběr článků

Načítám