Hlavní obsah

Pavlovčinová se po rozchodu s Etzlerem poprvé raduje, vyhrála konkurz do muzikálu

Novinky, Saša Šeflová
Praha

Zpěvačka Radka Pavlovčinová (23) má po několika měsících smutku konečně důvod k radosti. Poté, co se s ní rozešel ženatý herecký kolega Miroslav Etzler (46), neměla do čeho píchnout a marně obcházela konkurzy.

Článek

Ani kapela Elán si mladou Slovenku nepřála ve svém novém díle Osmý světadíl. V úterý jí ale byla konečně přiklepnuta hlavní role v konkurenčním projektu Quasimodo v Divadle Hybernia. „Jsem hrozně šťastná," svěřila se Novinkám Pavlovčinová.

O hlavní ženskou roli Esmeraldy Pavlovčinová bojovala mimo jiné i s misskou Jitkou Válkovou nebo objevem Michala Davida Alžbětou Bartošovou. „Jitka je sice pěvecky hodně nadaná, ale ve srovnání s Radkou je na tom pohybově o hodně hůř," prozradil Novinkám tvůrčí tým muzikálu Quasimodo.

„Radku bereme všemi deseti, ale nevylučujeme ani účast Jitky v našich dalších projektech," dodali tvůrci muzikálu. Mezi ty patří také mladí hudebníci Jakub Prachař a Jan Maxián ze skupiny Nightwork.

Muzikál se začne zkoušet o prázdninách. Vedle Radky Pavlovčinové bude hlavní roli Esmeraldy zkoušet také Markéta Procházková, přítelkyně finalisty první řady SuperStar Tomáše Savky. Premiéra je naplánována na 11. listopad 2011.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám